П’ятниця , 26.04.2024

У Тернополі батьків просять не купувати квіти на 1 вересня, а пожертвувати гроші на лікування онкохворих дітей

“Друзі, вже традиційно перед Першим вересня за підтримки сайту Розвиток дитини ми запрошуємо вас долучитись до акції “Благодійність замість квітів” і разом зібрати 150 000 грн на допомогу онкохворим дітям.


Про це йдеться у групі “Таблеточки” у мережі “Facebook”.

Ми пропонуємо подарувати вчителю або вихователю букети не від кожної дитини, а один від класу або групи. Решту ж коштів, які планувалось витратити на квіти, переказати на ліки для дітей.

Наші підопічні зустрінуть Перше вересня в лікарняній палаті, в оточенні крапельниць. Щоб вони отримали шанс швидше повернутись до нормального дитинства (і до школи), потрібні ліки і вчасне лікування.

Кошти, зібрані під час акції, ми витратимо на підтримку онкохворих дітей в київських і регіональних онковідділеннях.

На сторінці кампанії на нашій фандрейзинговій платформі ви можете зробити благодійний внесок: bit.ly/2P0quPQ

Там же є посилання, за яким можна роздрукувати сертифікат для вчителя про добрий вчинок його учнів і подарувати його разом з букетом від класу.

Вчителі і самі можуть розказати батькам про акцію і попросити не дарувати квіти. За тим же посиланням є готові інформаційні матеріали, які можна використати в публікаціях в соцмережах або на сайтах закладів.

Квіти зів’януть швидко. А благодійна допомога здатна повернути дитині дитинство без болю. Приєднуйтесь!”, – йдеться у дописі.