П’ятниця , 26.04.2024

Магазин посуду «Пан Баняк»: Тернопіль у захваті від низьких цін!

Погодьтесь, кожному з нас подобаються гарні знижки та лояльні ціни, а якщо до цього додати ще нереально круту якість товару – тоді задоволення множиться утричі!

Купити набір посуду

Гуртовня посуду «Пан Баняк» є унікальною для нашого міста, адже тільки тут можна вдало здійснити закупи і залишитися з грошима у кишені. Онлайн-магазин спеціалізується на продажі професійного і домашнього посуду, а також дрібній техніці для кухні та дому.

Кухня давно потребує оновлення? Посуд «Пан Баняк» – ідеальне поєднання гарної ціни та якості!

Все місто «стоїть на вухах», адже таких низьких цін на посуд Тернопіль ще не бачив. У магазині «Пан Баняк» можна вигідно придбати усе необхідне для звичайної домашньої кухні, а також для закладів громадського харчування.

На сайті постійно проходять акції та справжнісінькі «знижкові водоспади». Наприклад, каструля з нержавійки зі знижкою у 21% або пательні FoREST з антипригарним покриттям – магазин дарує 15%, 18% і 20% знижки! Це дійсно хороша новина для тих, хто хоче заощадити і водночас придбати хороший товар.

Першочергово ціни на pan-banyak.com.ua гнучкі та лояльні, тому навіть без розпродажу чи акції тут приємно здійснювати закупи. Але магазин постійно тішить своїх покупців, тому завжди можна скористатися якоюсь вигідною пропозицією.

Вам давно світить нова каструля, купити яку все відкладаєте і відкладаєте? Акція «РАЗОМ ДЕШЕВШЕ» неодмінно стане Вам до вподоби, адже у «Баняку» можна придбати цілий набір каструль з 6 предметів та отримати чудовий заварник-прес у подарунок. На сайті на Вас вже чекають круті знижки та акції.

Де купити каструлю у Тернополі та інше «начиння» для кухні?

Завітайте до магазину «Пан Баняк», в якому завжди піклуються про гарний настрій клієнта!

Ознайомитися з асортиментом можна на сайті pan-banyak.com.ua або безпосередньо в оффлайн-магазині, що знаходиться за адресою: вул. Гайова 54. До речі, декілька слів про асортимент:

  • Столовий посуд.
  • Кухонний посуд (можна придбати пательні і каструлі недорого від українського виробника).
  • Ножі та дошки.
  • Товари для сервірування столу.
  • Барний, кондитерський і туристичний інвентар.
  • Різноманітне приладдя та аксесуари для кухні тощо.

Купити кухонний посуд Тернопіль за такими шаленими цінами може тільки в «Пан Баняк». Окрім лояльності до клієнта, чудового асортименту професійного і домашнього посуду, магазин відрізняється високою якістю товарів.

Купити набір посуду

Тут представлено кращі моделі українських виробників, а також Туреччини, Франції, Китаю, Голландії, Італії – географія брендів вражаюча!

Замовляйте у роздріб та оптом посуд, отримуйте додаткові знижки:

  1. Замовлення на суму від 1.000 грн. – 5% знижки.
  2. Від 5.000 грн. – 8%.
  3. Від 8.000 грн. – 10% знижки.
  4. Від 15.000 грн. – 15%!

Вдалих закупів та смачного обіду!