П’ятниця , 26.04.2024

Тернополянам пропонують 50 вакансій із зарплатою від 12000 гривень

10 серпня сектором рекрутингу Тернопільського міськрайонного центру зайнятості було проведено презентацію ТОВ “АПБ Топаз”, куди були запрошені 6 осіб.

Завідувач  сектору рекрутингу  Тихович Ольга представила ТОВ “”АПБ Топаз” як одну з будівельних фірм в Україні.

Товариство має будівельну ліцензію на виконання робіт на об’єктах 4-5 категорії складності та виконує загальнобудівельні роботи по влаштуванню внутрішніх систем опалення, монтажу котелень потужністю від 100 кВт до 2 МВт та індивідуальних теплових пунктів, систем водопостачання і водовідведення та влаштування систем пожежогасіння.

Юридична та фактична адреса ТОВ “АПБ ТОПАЗ”: 04114, м. Київ, вул. Пріорська,21.

На даний час підприємство пропонує ВАКАНСІЇ :

  • Слюсар – сантехнік (30 чол.) – заробітна плата від 12 000 грн.;
  • Електрогазозварник (20 чол.) – заробітна плата від 15 000 грн.

У своєму виступі завідувач сектору акцентувала увагу на перспективах розвитку підприємства. Для зацікавлених осіб ТОВ “АПБ Топаз” проводить навчання. Іногороднім працівникам надається гуртожиток, оплата за який проводиться за рахунок працівника  (1000 грн. за місяць).

Претенденти на вакантні місця, яких зацікавили пропозиції роботодавця, особисто поспілкувались із рекрутером, з метою вирішення питання подальшого працевлаштування.

Крім того, учасники, які були присутні на заході, отримали презентаційні матеріали ТОВ “АПБ Топаз”, повідомляють у прес-службі Тернопільського міськрайонного центру зайнятості.