П’ятниця , 26.04.2024

Трагедія на Тернопільщині: рідні не можуть пробачити винуватцю смерті 33-річного чоловіка

Трагедія у селі Грабовець Великогаївської ОТГ на Тернопільщині сталася ще 24 серпня.

Тоді, під час святкування Дня Незалежності, 33-річному Ігорю Гончаруку автомобіль розчавив голову.

Без ознак життя його тієї ночі знайшли рідні. Тіло лежало за сіткою стадіону на траві, де паркувалися автомобілі. Ймовірно, молодик, чекаючи у домовленому місці на швагра, який його мав забрати, приліг на траву, а водій, який скоїв смертельний наїзд, просто не помітив його, адже територія не освітлювалася.

Односельчани кажуть, що загиблий хоч і любив прикладатися до чарки, загалом був хорошою людиною, виріс у багатодітній сім’ї, сам же створити власну не встиг.

Того дня Ігор теж був напідпитку, втім, переконані рідні, це аж ніяк не виправдовує того, хто був за кермом автомобіля. До слова, підозрюваного вже знайшли.

— Можливо, водій бачив його і втік, бо довкола тіла був круг від коліс, сліди буксування. Стадіон загороджений сіткою, брата знайшли за десять метрів від огорожі. Там скошена трава, нема хащів, тож водій міг уникнути страшного, — переконана сестра загиблого. — Брат був напідпитку, але, можливо, й водій був нетверезий, але як тепер встановити? Хочемо, щоб водія покарали. Якби він прийшов до нас уночі чи вранці, зізнався, вибачився, а так як його простити після всього?

за матеріалами «Нової Тернопільської газети» http://nova.te.ua/