П’ятниця , 26.04.2024

Сучасні вхідні двері Wisniowski в Івано-Франківську: огляд серії DECO від vorota24.com.ua

На польському заводі виготовляють продукцію найвищої якості, що має різне призначення.

Останнім часом великий попит мають фірмові зовнішні двері в будинок. Надійні конструкції задовольняють усі вимоги власників сучасних котеджів.

Вони відрізняються стильним оформленням та відмінними технічними параметрами. Фахівці з «ВОРОТА 24» пропонують дізнатись більше про вхідні системи з модельного ряду DECO.

Алюмінієві двері з великою кількістю переваг

Конструкції із серії DECO розроблені спеціально для того, щоб зберігати тепло в будинку навіть у лютий мороз і захищати приміщення від небажаних гостей. При цьому кожен виріб являє собою вдалу комбінацію надійності та естетичності.

Для виготовлення дверей застосовуються високоякісні матеріали, які пройшли відповідну сертифікацію. Завдяки цьому клієнт отримує безпечну у використанні конструкцію з великим робочим потенціалом.

Теплі двері з Польщі – різновиди

Фірмова колекція вхідних систем DECO містить в собі декілька варіантів виконання.

  • Конструкції LIGHT розраховані на глибину установки 6 см і оформлені двокамерним склінням товщиною 35 мм. Показник тепловіддачі при цьому дорівнює 1,0 Вт/м²∙K. Металеві двері з максимальними габаритами (1,25х2,2 м) мають коефіцієнт теплоізоляції від 2,0 Вт/м²∙К.
  • Системи BASIC розраховані вже на більшу глибину установки (7 см). Скління в них також двокамерне, проте його товщина інша – 45 мм. У зв’язку з цим показник U знижується до 0,6 Вт/м²∙K. Максимальні розміри ідентичні попередньому виробу, однак Ud становить вже від 1,6 Вт/м²∙K.
  • Польські двері PLUS відрізняються від інших глибиною установки, яка дорівнює 7,7 см. Вставка з двокамерним склом має наступні характеристики: товщина – 45 мм, U = 0,6 Вт/м²∙K. Показник теплоізоляції вхідних систем з максимальними розмірами становить від 1,5 Вт/м²∙K.

Alyuminiyevi dveri Wisniowski v Ivano-Frankivsʹku

Сучасні вхідні двері DECO: конструкційні особливості

Полотна в усіх моделях виготовлені на основі профілів з алюмінію, що мають різну товщину. За стандартом кожна конструкція оснащується теплим порогом з терморозривом, двокамерним склінням, декоративними деталями з нержавіючої сталі, накладними петлями, ручками Tokyo та автоматичним триточковим замком, стійким до злому.

На вимогу замовника системи додатково комплектуються:

  • Протизнімними штирями;
  • Розумними системами контролю доступу;
  • Ручками на вибір.

Для лінійок Plus і Basic передбачено оснащення прихованими або роликовими петлями, електронним вічком, доводчиком.

Дизайнерські двері: стилістичні рішення та можливості керування

Вхідні системи DECO здатні гармонійно поєднуватись з оформленням фасаду будівлі. Це стало можливим завдяки широкій палітрі відтінків, серед яких обов’язково знайдеться оптимальний варіант. Крім того, виробник пропонує оформлення «під дерево», кольори серії HOME INCLUSIVE 2.0, а також плівкове покриття.

Polʹsʹki vkhidni dveri v budynok

Двері на замовлення відрізняються не тільки різноманітністю відтінкових рішень, але і додатковими елементами декору, які обирає сам замовник.

Це стосується й систем управління: на вимогу покупця встановлюються кодові клавіатури, безконтактні зчитувачі та інші прилади. Найбільш затребуваною залишається технологія smartCONNECTED, яка дозволяє управляти конструкцією за допомогою смартфона.

Як замовити зовнішні двері Wisniowski DECO в Івано-Франківську?

В інтернет-магазині vorota24.com.ua можна придбати вподобану вхідну систему з Польщі за найнижчою ціною. Розрахунок вартості здійснюється виходячи з розмірів конструкції, особливостей дизайну та додаткових опцій.

Дізнатися, скільки буде коштувати виготовлення дверей на замовлення, можна за номером безкоштовної гарячої лінії – 0 (800) 30-50-77. Для того, щоб наживо побачити зразки товарів, завітайте до виставкового салону «ВОРОТА 24 Івано-Франківськ».

У спеціалізованому шоу-румі, розташованому за адресою: вул. Височана, 16-В, можна отримати професійну консультацію, а також особливу знижку.