П’ятниця , 26.04.2024

Обираємо якісні гаражні ворота в Тернополі: як переконатися в надійності конструкції, розкажуть спеціалісти brama-market.lviv.ua

Якщо ви знаходитесь у пошуках ідеальної в’їзної системи для паркувального приміщення, то маєте знати, на що саме слід звернути увагу перед покупкою.

Здійснюючи вибір, необхідно враховувати всі аспекти, які будуть впливати на злагоджену роботу брами протягом усього терміну експлуатації.

Гаражні ворота з сендвіч-панелей повинні бути функціональними, безпечними, довговічними та надійними. Сьогодні фахівці «БРАМА МАРКЕТ» розкажуть про основні чинники, які вказують на належну якість в’їзної системи.

Підйомні ворота мають бути обладнані ущільнювачами, жорсткими панелями та міцною фурнітурою

Для того, щоб захистити гараж від протягів, провідні виробники оснащують свої конструкції спеціальними елементами. Якісні секційні ворота можна відрізнити завдяки наявності міжпанельних вставок, які додатково захищають пальці від защемлення, а також герметизуючого обрамлення, розташованого по всьому периметру полотна. Еластичні елементи забезпечують прилягання конструкції до прорізу, запобігаючи утворенню щілин.

Оболонка секцій та кріпильні деталі повинні бути виготовлені з міцних і довговічних матеріалів. Найякіснішу фурнітуру виконують зі сталі – оцинкованої або нержавіючої.

Tepli vorota z sendvich-paneley u Ternopoli

Також варто відзначити товщину напрямних, які застосовуються для побутових брам: вона повинна складати 1,5 мм. Що стосується «сендвічів» – кращим рішенням стане вибір алюмінієвих або сталевих секцій. Оптимальна товщина листів, з яких сформовані їхні каркаси, становить 0,45 мм.

Ворота для гаража слід оснастити торсійним механізмом

Пружини, які відповідають за балансування полотна, зазвичай підбираються залежно від параметрів приміщення. Найкраще оснащувати гаражну браму торсіоном, що має потенціал від 20 000 до 25 000 робочих циклів.

Це означає, що система гарантовано відпрацює від 14 до 17 років в залежності від того, як часто буде відкриватися та закриватися проріз. Головна умова для монтажу торсійного механізму – наявність перемички висотою не менше ніж 210 мм.

Замовляйте ворота з сендвіч-панелей, які мають оптимальну товщину

Надійні та міцні секції за визначенням не можуть бути тонкими. Кількість і щільність пінополіуретану, розташованого всередині, безпосередньо впливає на їхні характеристики. Саме тому мінімальна товщина панелей повинна становити 40-45 мм.

Конструкції, зібрані з таких «сендвічів», зможуть захистити неопалювані гаражі від негативного впливу кліматичних факторів у будь-яку пору року. Якщо ж паркувальне приміщення є частиною житлового будинку та обігрівається, для нього передбачені особливі моделі секційних систем –  автоматичні ворота UniTherm і Prime від виробника Wisniowski.

Їхні полотна збирають з найтепліших панелей INNOVO товщиною 60 мм. Ексклюзивні секції не тільки мають неперевершені термоізоляційні властивості, а й захищають гараж від зовнішніх шумів.

Profesiynyy montazh vorit na harazh u Ternopoli

Автоматика для воріт гарантує зручну та безпечну експлуатацію

Пристрій управління потрібен не тільки для дистанційного підняття та опускання стулки. Він також відповідає за плавний рух полотна та його надійне блокування при закритті прорізу.

Найбільш функціональні електричні приводи необхідної потужності можна знайти в асортименті продукції CAME, FAAC і Nice. Правильно підібрана модель автоматики зробить управління в’їздом максимально зручним і захистить приміщення від несанкціонованого проникнення.

Монтаж воріт на гараж мають виконувати спеціалісти

Коректна установка – запорука правильної та довговічної роботи складної брами. Рекомендуємо звернутися за допомогою до кваліфікованої бригади, яка швидко та вміло закріпить конструкцію в гаражі. Якщо ж монтаж буде виконаний любителем, який не має певних знань і навичок – навіть дорога в’їзна система високої якості може швидко вийти з ладу. Крім того, вона буде знята з гарантії через порушення умов експлуатації.

Як замовити якісні гаражні ворота в Тернополі?

В асортименті онлайн-магазину brama-market.lviv.ua ви знайдете надійні секційні конструкції від провідних європейських виробників. Потрібна допомога з підбором моделі в’їзної системи та аксесуарів для неї?

Наші менеджери нададуть всю необхідну інформацію про товар, прорахують його вартість і швидко оформлять замовлення. Телефони для оперативного зв’язку з консультантами – +38 (067) 112-18-69; +38 (050) 356-21-14. Щоб побачити та порівняти запропоновану продукцію, відвідайте спеціалізований виставковий салон «БРАМА МАРКЕТ Тернопіль».