П’ятниця , 26.04.2024

На Тернопільщині пес напав на дитину: у хлопчика погризене обличчя

Безвідповідальне ставлення до домашніх тварин (як прояв жорстокості, так і байдужість) можуть спричинити появу у них неприпустимих рис характеру: агресивність і неврівноваженість. А це може становити загрозу для сторонніх людей.

Про напад на дитину повідомила на своїй сторінці в мережі Фейсбук Алла Мовчан:

“Люди добрі припинайте своїх собак. Мої діти ходили засівати. Внаслідок, в моєї дитини погризене лице, садна по голові і тілі. Курточка подерта з усіх сторін. Але річ не в курточці. Річ в тому що люди порозпускають собак, які кидаються на людей.

Там не тільки мої діти ходили, а багато чужих. А якби він моїй дитині перегриз горло, щоб я зараз мала робити? Коли я прийшла до тієї жінки і кажу, подивіться, що з моєю дитиною зробив ваш пес, вона каже, а що я зроблю.

Прив’язуйте своїх собак, бо наслідки можуть бути ще гірші ніж в моєї дитини”.

“Прошу вибачення, за скоєний напад собаки на вашу дитину! Моя бабуся не хотіла, щоб і близько таке сталося! Вона старалась оборонити дітей від собаки!Вона також получила стрес, тому дала Вам не обґрунтовану відповідь! Пошвидшого одужання Вашому синові! І прошу Вас берегти своїх дітей, і наказати нехай не заходять на подвір’я моєї бабусі! В даному випадку, якщо Ви не знаєте куди звернутись: є заклади охорони здоров’я та органи поліції”.- Прокоментувала Ліля Волошина.

“Ліля сьогодні таке свято що діти ходять засівати. І якби вони були знали що в твоєї бабусі спущена собака вони б туди і не заходили. Собака не тільки була на подвір’ї вона спочатку бігала по дорозі. Він міг не тільки мою дитину пожерти, а і других дітей. Тому, Ліля, в будь-якому випадку його потрібно припинати. Якби така в мене ситуація сталася на подвір’ї з дитиною твоєї бабусі, то в мене вже була б і поліція, і я за все платила. А якби він загриз мені дитину на смерть, хто б тоді повернув би мені дитину, бабуся сказала би, я нічого не знаю і не винна”.- Відповіла Алла Мовчан.