П’ятниця , 26.04.2024

Чоловік з Тернопільщини вбив пацієнта київської лікарні (ВІДЕО)

Поліцейські у Києві затримали пацієнта столичної лікарні за підозрою у смертельному побитті сусіда по палаті. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

17 січня близько 6:00 лікарі повідомили у поліцію, що виявили тіло пацієнта з ознаками насильницької смерті.

Начальник Солом’янського райуправління поліції Павло Василенко розповів, що для встановлення остаточної причини смерті тіло потерпілого направили на судово-медичну експертизу.

“За показами свідків, пацієнт криками заважав сусідам по палаті спати. Один із пацієнтів не витримав і кілька разів вдарив милицею по голові порушника спокою. Після чого чоловік пішов відпочивати, а зранку лікарі виявили пацієнта без ознак життя”, – розповів Василенко.

Повідомляється, що на місці події поліцейські виявили іншого учасника конфлікту та затримали його у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Це – 44-річний уродженець Тернопільської області, який не мав постійного місця проживання та ніде не працював.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за частиною другою статтею 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує до десяти років позбавлення волі.