Понеділок , 29.04.2024

Представник Тернопільщини увійшов до складу створеної МВС групи з відстеження законності виборчого процесу

Наказом міністра внутрішніх справ Арсен Аваков у структурі очолюваного ним відомства утворено спецгрупу, яка стежитиме за дотриманням законності під час фінальних двох місяців президентської кампанії 2019 року.

«Доповідаю вам: моїм наказом в МВС створено спеціальну робочу групу для моніторингу законності виборчого процесу і роботи зі зверненнями громадян та громадських організацій, а також повідомленнями в ЗМІ і соцмережах», – повідомив Аваков на своїй офіційній сторінці у Фейсбуці.

«У цій групі задіяні штатні працівники міністерства, роботу яких координують радники міністра: Іван Стойко, Володимир Філенко, Іван Варченко, Михайло Апостол – дуже досвідчені і компетентні фахівці в питаннях проведення виборів, в момент проведення виборів принципово аполітичні і неупереджені щодо будь-якого кандидата», – зазначив глава МВС.

Разом з тим Михайло Апостол повідомив, що на час виборчої кампанії тимчасово призупиняє свою громадську діяльність, зважаючи на «практично цілодобову зайнятість у цих важливих для нашої держави процесах».