П’ятниця , 26.04.2024

Гриценко закликає кандидатів у президенти повернутися до реальності та запрошує їх на дебати

Кандидат на посаду Президента України, лідер політичної партії “Громадянська позиція” Анатолій Гриценко закликає конкурентів по виборах повернутися до реальності та запрошує на політичні дебати.

Про це він заявив у вівторок, 19 лютого, під час свого передвиборчого візиту на Тернопільщину.

– На мою думку, виборча кампанія поступово переходить у віртуальну, безвідповідальну площину. – зазначив Анатолій Гриценко. – Тому пропоную все ж таки повернутися у реальний вимір та повернутися до людей. Для цього потрібно здійснити три ключових кроки.

За словами лідера “Громадянської позиції”, кандидати на найвищу посаду в країні в першу чергу повинні чітко сформулювати проблеми, які сьогодні найбільше хвилюють людей і є найбільш актуальними.

Другим кроком, кандидати повинні показати шляхи вирішення цих проблем. І третій етап – це показати свої команди, показати людей, які будуть призначені на ключові посади і з якими кандидати планують втілювати виконання своїх передвиборчих програм.

Анатолій Гриценко вважає, що найбільш ефективно було б озвучити такі кроки у форматі телевізійних дебатів у прямому ефірі.

Відтак, він закликав 5-6 кандидатів, які зараз займають лідируючі позиції у рейтингах, вийти попарно на телевізійні дебати, щоб вони озвучили проблеми, над вирішенням яких планують працювати, та показали команди, з якими збираються втілювати в життя свої передвиборчі програми.

За словами пана Гриценка, його заклик стосується Петра Порошенка, Юлії Тимшенко, Володимира Зеленського та навіть Юрія Бойка, який хоч і ніби на іншому полюсі перебуває зі своїм ставленням до країни та російської агресії, але теж мав би чітко озвучити передвиборчі плани та наміри.

– Люди не бачать, хто стоїть за бордами, наскільки обґрунтовані всі обіцянки. Тому – прямий ефір, де будуть кандидати та члени команд. Ми готові прийти з командою, обґрунтувати кожне число у програмі та кожну позицію, – запевнив Анатолій Гриценко.