П’ятниця , 26.04.2024

Томенко: Ми не гнались за кількістю людей, які знялися з виборів на нашу користь

Об’єднання демократичних сил дало сигнал виборцям про те, що утворюється нова дієва команда, яка здатна взяти відповідальність за ситуацію в країні.

Про це під час нещодавнього перебування у Тернополі повідомив Микола Томенко – заступник керівника центрального штабу Анатолія Гриценка зі стратегії та медійної комунікації.

“Ще кілька кандидатів були готові знятися з президентських виборів на нашу користь, однак ми вирішили не гнатися за кількістю. Тому вирішили відмовитися від таких пропозицій.

Натомість вважаємо, що підтримка Андрія Садового та Дмитра Добродомова додасть нам сили і допоможе втрутитися у боротьбу за вихід у другий тур”. – зазначив Микола Томенко.
Як відомо, п’ятеро претендентів на посаду президента знялися з виборів, причому троє із них зняли свої кандидатури на користь Анатолія Гриценка – це Андрій Садовий, Дмитро Добродомов та Дмитро Гнап.

Як відзначають експерти, об’єднання кандидата в президенти Анатолія Гриценка 3 лідером «Самопомочі» Андрієм Садовим та Головою партії «Народний контроль» Дмитром Добродомовим стало подією, яка здатна змінити хід передвиборчої кампанії.

Гриценко стає лідером президентських перегонів – за нього готові проголосувати 15,6% українців. Про це свідчать дані всеукраїнського соціологічного опитування Українським інститутом соціальних досліджень імені Олександра Яременка та Центром «Соціальний моніторинг».

Результати цього опитування свідчать, що існує потужний запит суспільства на створення єдиної команди демократичної опозиції. Водночас, об’єднання демократичних сил дало потужний сигнал виборцям про те, що утворюється нова дієва команда, яка здатна взяти відповідальність за ситуацію в країні.