П’ятниця , 26.04.2024

Кредит без довідок та поручителів – чи реально й як отримати?

Як в 2019 році отримати кредит без довідок та поручителів – поради від ternograd.te.ua

кредит без довідок

Буває, коли гроші потрібні терміново, а збирати безліч документів і чекати рішення банку немає можливості, на цей випадок є кредит без довідок і поручителів. А ідеальний варіан – кредит на картку без дзвінків родичам чі роботодавцю. Чи це реально?  Допомагає розібратися в них Денис Корнієнко, фінансовий експерт сервісу ДельтаКредит, що допомагає отримувати позики на карту без дзвінків

Позичка в банку

Перший спосіб – це звернутися в установу або банк, де є можливість придбати потрібний товар або послугу і заповнити спеціальну анкету-заяву.

У цьому випадку вибір пропозицій буде досить обмежений. Вся справа в тому, що банки намагаються убезпечити свої ризики і звести їх до мінімуму, тому їм потрібно отримати максимальну інформацію про клієнтів. Тут всі ризики банки, що видають подібні кредити, включають в процентну ставку. Тому вартість кредиту без поручителів і довідок досить висока. Тут варто мати на увазі, що обійтися без документів зовсім не вийде. Паспорт і до нього додатковий документ, наприклад, водійське посвідчення, пенсійне посвідчення або закордонний паспорт з відмітками про виїзд закордон, будуть потрібні в обов’язковому порядку.

Крім цього буде потрібно заповнити анкету-заяву, в якому потрібно буде вказати докладні відомості про поточну роботу, розмір доходу, а також контактну інформацію. Якщо кредит схвалять, гроші можна буде отримати в касі банку, або вони будуть переведені безпосередньо продавцеві товару або послуги.

Позичка в МФО

Другий спосіб це скористатися послугами мікрофінансової організації. Правда в них сума кредиту менше, ніж в банках і обмежена десятками тисяч гривень. Але тут отримати кредит значно простіше, ніж у банку. Якщо ви зважилися брати гроші мікрофінансової організації, рекомендуємо брати кредит на короткий проміжок часу.

Вся справа в тому, що відсоток по кредиту тут нараховується за кожен день кредитування, при річному обчисленні може досягати величезних показників. А якщо виникнуть труднощі з поверненням грошей вимагати погасити кредит можуть досить грубо. Представники кредитора можуть приїжджати особисто з вимогою повернути борг, або дзвонити на роботу або додому і захиститися від такого буде досить складно.

Тільки в самих екстрених випадках варто брати кредит без поручителів і довідок. Постарайтеся знайти поручителя, підготувати необхідні документи і зверніться в банк. Таким чином ви зможете отримати кредит з низькою вартістю, на тривалий час і вирішувати проблеми цивілізовано, якщо вони виникнуть.