П’ятниця , 26.04.2024

Тернопільська обласна рада виступила проти так званого “ринку землі”

Депутати Тернопільської обласної ради висловили незгоду із спробами запровадження в Україні так званого “ринку землі”.

Тернопільська облрада

У четвер, 14 листопада, під час сесійного засідання розглянули  питання про заяву депутатів Тернопільської обласної ради з приводу незгоди зі спробами запровадження в Україні так званого «ринку землі».

Під час обговорення  цього питання думки та зауваження висловили представники усіх  фракцій обласної ради.  Більшістю голосів заява була підтримана, інформує Терноград з посиланням на прес-службу Тернопільської облради.

У ній, зокрема, йдеться: «13 листопада провладна більшість у Верховній раді України проголосувала в першому читанні за основу антиукраїнський законопроект про запровадження так званого «ринку землі», підготовленого Кабінетом Міністрів України. І це було зроблено, незважаючи на спротив органів місцевого самоврядування, численні акції протесту фермерів, представників агропромислових підприємств, небайдужих громадян України, політичних та громадських організацій…

Ми, депутати Тернопільської обласної ради, послідовно відстоюючи інтереси громади Тернопільщини, заявляємо про свою категоричну незгоду зі спробами,  спрямованими на запровадження в Україні так званого «ринку землі», який несе у собі загрозу знищення, загрожує стабільності в економіці та державному суверенітету…».

Читайте по темі:
Ринок землі: за що проголосували депутати