П’ятниця , 26.04.2024

Їжа для справжніх поціновувачів азіатської кухні: Що замовити в Young?

Якщо вам до смаку азіатська кухня – пікантна, цікава, з оригінальними кисло-солодкими й солодкувато-гострими смаками, то вам точно до ресторану YOUNG.

Тут знають, що страви Азії – це не лише суші, а ті ж суші готують просто неперевершено. До того ж усі страви з ресторану можна замовити на доставку і влаштувати просто у себе вдома паназіатську вечірку.

Де замовити суші в місті Тернопіль?

Меню в ЯНГ Тернопіль має справді великий вибір страв В’єтнаму, Китаю, Японії, Тайланду. До того ж страви тут дійсно такі як мають бути у східних країнах, в ресторані їх не адаптують до наших гастрономічних смаків. Тому маєте шанс скуштувати щось справді оригінальне. Щоб детальніше ознайомитись з меню – ТИСНИ ТУТ.

Чому ще варто замовити азіатські страви та суші в ЯНГ?

  1. Швидка й зручна доставка як по місту, так і за межі міста.
  2. Унікальні авторські смаки. Тут ви не знайдете банальних заїжджених позицій, зате скуштуєте нарешті справжні азіатські суші-роли.
  3. Ситні порції з достатньою кількістю начинки. Суші з ЯНГу зроблені зі збереженнями ідеальних пропорцій рису та начинки. До замовлення додається імбир, васабі та соєвий соус.
  4. Гарна подача, в тому числі й на доставку. Погодьтеся, це теж важливо, адже апетитний вигляд страви впливає і на її смакове сприйняття.
  5. Якісні, перевірені продукти. Вся риба, морепродукти, овочі та фрукти свіжі й високоякісні.
  6. Постійне вдосконалення меню, розширення асортименту. Хоча в ЯНГу й так достатньо великий вибір, меню постійно поповнюється новими смаковими поєднаннями.

Які роли радимо вам обов’язково спробувати?

Панко. Основні складові, окрім рису та норі, це крем сир, тунець, лосось слабосолений, креветка тигрова, авокадо, огірок та сухарі панко.

Такеші з вугрем. Також до ролу входить рис, крем сир, шитаке, омлет томаго, ікра, тобіко.

ТУНА Рол з тунцем. А також із крем-сиром, норі, авокадо, огірком і тобіко.

А для великої кампанії ЯНГ доставка пропонує різноманітні сети ролів.

Доставка суші додому: чудовий варіант під час карантину

Замовлення і доставка суші з ресторану ЯНГ під час карантину працює в звичайному режимі.

Азіатські страви та суші замовити можна за таких умов:

– Доставка суші в м. Тернопіль здійснюється при умові замовлення від 200 грн. Якщо ж доставка за місто, то мінімальне замовлення 300 грн.

– Вартість доставки всього 30 грн по місту і 50 – за місто.

– Безкоштовна доставка в м. Тернопіль діє на замовлення від 450 грн. А замовляючи за місто на суму від 500 грн за доставку платити теж не потрібно.

– Замовлення можна оформити онлайн за декілька хвилин – на сайті закладів або за допомогою додатку для смартфонів «Файне місто».

Для безпеки своїх клієнтів заклади Сім’ї ресторанів Файного міста під час карантину працюють, притримуючись додаткових заходів безпеки. Усі працівники, в тому числі й кур’єри, використовують під час роботи маски та рукавиці, які регулярно змінюють.

Перед початком робочого дня працівникам проводиться температурний скринінг, а на робочих місцях проводиться регулярна дезінфекція.

Файне місто дбає про здоров’я своїх клієнтів. Тож відвідуючи уже відкриті літні тераси мережі, або замовляючи доставку, ви можете бути впевнені у своїй безпеці.

Тому сміливо замовляйте в ЯНГ усі свої улюблені азіатські страви та суші-роли!