П’ятниця , 26.04.2024

Оренда автомобіля – свобода руху

Оренда автомобіля – це популярна послуга з безліччю переваг. Вона дозволяє сісти за кермо престижної машини, не купуючи її.

Орендар уникає необхідності ремонтувати транспортний засіб, забезпечувати умови для його зберігання, вирішувати питання зі страховою компанією в разі ДТП. Замовити авто напрокат можна на сайті https://tnd.com.ua/ua/. Оренда автомобіля від компанії TND виручить у будь-яких життєвих ситуаціях!

land-rover-discovery-sport-1.1200x1000.jpg?4d9044c5676cb26896de87092faeec67

Авто в оренду: суть послуги

Суть послуги «авто в оренду» полягає в тому, що людина, яка має водійські права, бере в експлуатацію на час транспортний засіб за певною ціною. При цьому орендар отримує повністю справну, технічно обслуговану машину, якою може користуватися для їзди по місту або за місто (в межах країни).

Оренда машини може знадобитися в різних випадках:

  • якщо особистий автомобіль вийшов з ладу, а поїздку не можна відкласти;
  • коли приїхали гості, яких потрібно покатати по місту, щоб показати пам’ятки;
  • якщо хочеться справити правильне враження на кохану, колишніх однокласників або колег по роботі;
  • для організації весілля;
  • під час відрядження.

Компанія T&D пропонує автомобілі різних класів: економ, середній, бізнес, преміум. Ви можете вибрати машину у будь-якому ціновому сегменті, навіть найдорожчу, яку купити собі не дозволите. Крім легкових автомобілів, в оренду можна взяти мікроавтобуси та позашляховики. Таким чином, якщо вам тимчасово треба авто з підвищеною місткістю, не доведеться продавати своє та купувати нове.

Вартість оренди визначається індивідуально та залежить від:

  • терміну оренди – чим довше, тим дешевше;
  • наявності/відсутності застави (із заставою дешевше);
  • класу машини – чим вищий клас, тим дорожче оренда;
  • додаткових послуг – разом з машиною можна орендувати аксесуари (дитяче крісло, холодильник, навігатор), а також скористатися послугами водія (якщо немає водійських прав).

Як взяти авто в оренду в Києві на короткий або тривалий період?

Щоб скористатися послугою «прокат машини в Києві» від компанії TND, потрібно залишити заявку на офіційному сайті або зателефонувати за вказаним номером. При оформленні заявки визначитеся, яку саме машину хочете, на який період та який варіант оплати вас влаштовує. Також ви можете вибрати дату початку оренди (найближчі дні або на майбутнє). Заповніть анкету та дочекайтеся відповідного дзвінка від менеджера.