Вівторок , 19.03.2024

Челсі – Манчестер Юнайтед: анонс матчу і коефіцієнти букмекерів

В Англії триває боротьба за другу сходинку турнірної таблиці. Перше місце впевнено, з 10-очковим відривом, посідає Манчестер Сіті.

Навряд чи хтось в заключних 13-ти турах зможе ліквідувати цей відрив, зважаючи на форму, у якій перебувають «містяни». А ось на друге місце відразу кілька претендентів, і одними з головних є «Манчестер Юнайтед» і «Челсі», які зійдуться у 26 турі в Лондоні.

Манчестер Юнайтед

Земляки лідерів останнім часом трішки «пробуксовують», зігравши в останніх 5-ти турах тричі внічию при двох перемогах, але залишаються на другому місці. Тому відрив від Сіті (у нього триває переможна серія) так катастрофічно виріс. У попередньому турі МЮ переміг Ньюкасл – 3:1, а цього четверга ще й пройшов до 1/8 фіналу Ліги Європи — нульова домашня нічия після впевненої перемоги на виїзді – 4:0.

Челсі

Господарі поля нашого звітного матчу за п’ять попередніх турів здобули чотири перемоги і лише в останньому зіграли внічию на виїзді з Саутгемптоном – 1:1. Гарна серія дозволила Челсі піднятися на 5-те місце, але МЮ вони програють 6 очків.  Свій єврокубковий матч Челсі зіграв у вівторок, адже виступає у Лізі Чемпіонів. На виїзді лондонці перемогли мадридський Атлетико – 0:1.

Початок гри і трансляція

Матч у Лондоні розпочнеться у неділю, 28 лютого, о 18.30 за київським часом.

В Україні пряму трансляцію поєдинку можна подивитися на телеканалі «Сетанта».

Прогноз

Букмекери надають перевагу господарям поля із Челсі. «Фавбет» на перемогу цього клубу поставив коефіцієнт — 2,24. Виграш МЮ оцінюють в 3,45. Нічию — 3,35.

«Парі Матч» оцінив перемогу лондонців коефіцієнтом 2,26, перемогу «манкуніанців» — 3,4, нічию — 3,35.

Bwin на перемогу Челсі поставив коефіцієнт 2,2, Манчестер Юнайтед — 3,4, нічийний підсумок оцінили в 3,3.

Щодо рахунку гри, то найбільш імовірним на думку букмекерів традиційно є 1:1. «Фаворит» оцінив його коефіцієнтом 6,1, «Парі Матч» — 6,7, а Bwin — 6,75.

Читайте також:
Шахтар і Динамо отримали суперників в 1/8 фіналу Ліги Європи