П’ятниця , 26.04.2024

Дорожники Тернопільщини знайшли винуватців своїх невдач

У Службі автомобільних доріг Тернопільської області почали нарікати на аграріїв, які своєю технікою нищать дороги області.

doroga-remontЗокрема, шляховики наголошують, що Тернопільщина регіон аграрний, тому навантаження на дороги з боку важкої сільськогосподарської техніки та великоваговиків досить відчутне.

“До цього часу автошлях Тернопіль-Ланівці дорожники періодично ремонтували, однак останні роки в наслідок надмірного навантаження на дорожнє полотно з боку недобросовісних місцевих аграріїв, які часто перевантажували свої великовагові транспортні засоби нанесено значні пошкодження проїжджій частині. Не дочекавшись допомоги від аграріїв дорожники розпочали ремонтні роботи”. – йдеться в одному з повідомлень Служби автомобільних доріг у Тернопільській області.

Слід зауважити, що разом із великогабаритним транзитним транспортом, який курсує через територію Тернопільщини, аграрії і справді вкладають свій внесок у руйнацію доріг. Але на аграріях побудована фактично уся економіка Тернопільської області.

Тому дороги потрібно просто вчасно і якісно ремонтувати, а не шукати крайніх у їх знищенні.