П’ятниця , 26.04.2024

За партією Добродомова на Тернопільщині потрібен особливий “народний контроль”

Цього тижня правоохоронці Тернопільщини затримали іще одного нечистого на руку політика.

На хабарі у розмірі 2000 доларів попався депутат Бережанської районної ради. Гроші міський обранець вимагав за сприятливе рішення міськради у вирішенні питання про виділення земельної ділянки. “Слуга народу” настільки знахабнів, що сам особисто прийшов додому до “клієнта” по гроші.

Там же на гарячому його і схопили правоохоронці.

Як повідомляють ряд тернопільських ЗМІ, хабарником виявився депутат від політичної партії “Народний контроль”.

Слід зауважити, що за рік це вже друге гучне затримання депутата від цієї політичної сили.

Так, у лютому 2016 року на хабарі у розмірі 1000 доларів попався депутат Тернопільської міської ради Микола Ляхович. Гроші тернопільський депутат вимагав і отримав за працевлаштування жительки обласного центру в одному з медичних закладів міста.

У суді депутат визнав свою провину та отримав покарання у вигляді штрафу у розмірі 25,5 тисяч гривень.

Таким чином, політична партія Дмитра Добродомова, яка пройшла у міські органи самоврядування на критиці влади, неабияк розчарує своїх виборців. Виявляться, що  політичні соратники Добродомова не тільки не здатні здійснювати контроль над владою, а ще й за ними самими потрібен особливий “народний контроль”.

2 коментарі

  1. Валентин Правда

    То лиш два депутати знахабнілі хабарники, решта добродумових і бліхарі – тіньові хапуги, пискокрикуни, бездумники, жодної доброї спави для тернополян не роблять, тільки тонуть в піарі, туда вам і дорога!!! ГЕТЬ!!!

  2. Іван Мутька

    Сороки-ворони діткам кашку варять, знахабнілих добродумових годують, но корито для “народного контролю” мілке, голодні лайдаки – БЛ… в кишені задурманених залазять. ЗГИНЕТЕ ВІД СТИДОБИ!