Неділя , 28.04.2024

У райцентрі Тернопільщини готуються до приїзду Ольги Фреймут

«Велике прибирання», або чи пройдуть бережанські заклади харчування інспекцію Ольги Фреймут?

Технічні працівники одного із закладів громадського харчування повідомили редакції сайту «Бережани і Бережанщина», що вони уже другий день займаються прибиранням. Власники ресторації найняли інших працівників та самі взялися до роботи: усе миється, упорядковується та натирається до блиску. В одному із ресторанів розпочали проведення косметичного ремонту.

«Ми будемо готові прийняти інспектора. Для цього нам потрібно ще два–три дні, аби усе привести в порядок. Цими вихідними ще хочемо дещо закупити для потреб кухні, – повідомила власниця ресторану, який розташований в самісінькому центрі міста Бережани».

«Ми знаємо, що Ольга Фреймут звертає особливу увагу на чистоту та порядок на кухні… Зосередили свою увагу саме там! Витерли пилюку з ти місць, де ніколи до того не заглядали (сміється), в туалеті чистота та порядок, – повідомила п. Оксана, власниця кафе-ресторану.

«Прийняти інспектора Фреймут можемо хоч сьогодні, – сміливо по телефону повідомила п. Галина, помічник кухаря одного із міських садочків. Ми щодня дотримуємося чистоти та порядку, то якось особливо до її приїзду готуватися не будемо. Нехай приїжджає…».

Проте, стало відомо, без вихідних таки залишаться технічні працівники та кухарі деяких дитсадочків та шкіл міста – усі готуються до комплексної перевірки якості життя Ольгою Фреймут.

Нагадаємо, що інспекції міст відбуваються за п’ятьма критеріями: освіта, медицина, безпека, харчування та життя еліти (влади). Окрім інспекції закладів громадського харчування, шкільних їдалень, готелів, Ольга Фреймут, уже традиційно відвідує і заклади медицини, пологові будинки, вивчає якість надання медичних послуг, тощо.

Програма «Новий інспектор Фреймут. Міста» транслюється в ефірі 1+1.

Джерело: “Бережани і Бережанщина”