Субота , 27.04.2024

На перемогу ФК “Тернопіль” у букмекерських конторах поставили 68 тисяч доларів

Зустріч 25-го туру Першої ліги між Тернополем і Скелею Стрий супроводжувалася дивними рухами коефіцієнтів і сумами грошей у букмекерів.

Початковим фаворитом зустрічі контори вважали гостей, даючи на них коефіцієнт 2 – 2,1.
Однак вже до полудня п’ятниці ситуація в лінії різко змінилася. За вечір четверга і ніч п’ятниці коефіцієнти різко змінилися. Явним фаворитом вже вважався Тернопіль. Початковий коефіцієнт на перемогу господарів з 3,5 звалився до 1,4.

Паралельно з цим були помітні рухи і на біржі ставок. До початку зустрічі ця сума становила 15,5 тисяч доларів.

По ходу першого тайму зустрічі, який, як ми і припускали, завершився в суху нічию, ставки на успіх господарів тривали. До початку другого тайму на варіант “п1” стояло понад 29 тисяч доларів.

Варто відзначити, що в українських лотереях ТОТО на цей матч під час гри поставити не можна було.У зарубіжних конторах ця зустріч давалася в режимі Live.

На 49-й хвилині стався гол господарів, який забив Юрій Захарків.

Після цієї події, незважаючи на хитку перевагу, було занесено дуже багато грошей на дуже низький коефіцієнт (що трапляється у багатьох матчах). До кінця поєдинку на перемогу Тернополя, в яку дуже вірилося з урахуванням переваги в рахунку, стояло 68 тисяч доларів з 71 тисячі, поставлених на всі три результати зустрічі.

Підсумок — 1:0. У першому колі цього сезону Скала з таким же рахунком обіграла Тернопіль у себе вдома.

Це перший матч у Першій лізі після зимової перерви, щодо якої були помічені дивна динаміка коефіцієнта і великі ставки на той чи інший варіант.

Примітно, що ці події мали місце рівно через тиждень після першого ознайомчого засідання Комітету ФФУ з етики та чесної гри, який очолив Франческо Баранка.

Джерело: sports.te.ua