Субота , 27.04.2024

“Шахтар” здобув перемогу над “Фейєнордом” у Лізі Чемпіонів (ВІДЕО)

У середу, 1 листопада, донецький “Шахтар” провів свій черговий поєдинок групового етапу Ліги Чемпіонів.

Гірники у Харкові приймали голландський “Фейєнорд” і здобули важливу перемогу.

Голландці першими відкрили рахунок. На 12-ій хвилині захист “Шахтаря” прогавив Йоргенсена і той після передачі з флангу головою відправив м’яч у сітку воріт української команди – 0:1.

Втім, радість гостей виявилися дуже короткотривалою. Відразу ж після розіграшу з центру поля гравці  “Шахтаря” організували затяжну, але результативну атаку. Тайсон прорвався до воріт суперника і вийшов віч-на-віч з голкіпером. Той відбив перший удар, але м’яч відскочив знову до Тайсона. Бразилець з гострого кута не міг повторно пробивати, але зате відкотив м’яч на Бернарда. Той відпасував на Феррейру, який був у зручнішій позиції.

Перший удар Феррейри відбили захисники, а ось з другої спроби таки вдалося вразити ворота “Фейєнорда” – на 14-ій хвилині матчу рахунок став 1:1.

А ще через три хвилини гірники вийшли вперед. Марлос гарно пробив, дугою закрутивши м’яч у ворота голландців – 2:1.

На 68-ій хвилині гравець національної збірної України Марлос оформив дубль у цьому поєдинку. 3:1 – важлива перемога “Шахтаря”, яка дає хороші шанси на вихід у весняну стадію змагань.

В іншому матчі групи F італійський “Наполі” вдома поступився англійському “Манчестер Сіті” з рахунком 2:4.

Після чотирьох зіграних турів у групі F лідирує “Манчестер Сіті” – 12 очок, на другому місці іде “Шахтар” – 9 очок, у “Наполі” 3 очки і у “Фейєнорда” – 0.

Для виходу із групи гірникам достатньо зіграти в нічию в одному із двох матчів, що залишилися.