П’ятниця , 26.04.2024

На Тернопільщині чоловік взяв у дитини телефон, щоб подзвонити до священика і почав тікати

Відкрите викрадення чужого майна інкримінують бережанські правоохоронці 32-річному мешканцю села Павлів. Чоловік пограбував малолітнього мешканця райцентру.

Про це сьогодні, 21 червня, інформують у прес-службі Головного управління Національної поліції у Тернопільській області.

Подія трапилася вчора, 20 червня. До дев’ятирічного хлопчика підійшов невідомий та попросив терміново зателефонувати до священника.

Дитина не відмовила. Чоловік поговорив і віддав мобілку власнику, але за декілька хвилин іще раз попросив телефон. Хлопчик знову дозволив незнайомцю подзвонити, а той розмовляючи, почав помалу відходити від малого.

Школяр запідозрив неладне та почав просити у незнайомця, щоб той віддав телефон. Однак грабіжник кинувся тікати, а хлопчик плачучи, побіг за ним.

На щастя, хтось з перехожих на вулиці помітив заплакану дитину та чоловіка, що втікає і зателефонував 102. Правоохоронці оперативно виїхали на місце події і наздогнали грабіжника з чужим майном.

Зловмисника затримали в порядку статті 208 кримінального кодексу України. Протиправне він скоює вперше. За фактом грабежу розпочато кримінальне провадження.

Читайте також:
У Тернополі іноземець на “Ауді” пошкодив дві маршрутки та два легкових авто (ФОТО)