Вівторок , 19.03.2024

На Тернопільському ставі рибалкам добре ловилися півметрові окуні та смакувало «Опілля»

На Відкритому кубку міського голови зі спортивної ловлі спінінгом хижої риби з човна, який відбувся на Тернопільському ставі у неділю, 12 листопада, рибалки мали добрий улов, теплу страву та напої від корпорації «Опілля».

Опілля, риба, Тернопільське озеро

Дев’ятнадцять команд – майже сорок затятих рибалок зібралися на тернопільському озері, щоби позмагатися за кращий улов. Цього разу рибу, яка попадалася на гачки умілих ловців, не важили, а міряли. Отож хто з учасників протягом одного туру (7 годин) наловив якомога більше найдовшої риби, той і опинився серед переможців.

Як розповів один із організаторів змагань Анатолій Мовчан, під час недільної рибалки чоловікам на спінінг попадалися навіть великі окуні. Це, за словами чоловіка, неабияка удача, адже така риба на Тернопільському ставі нечасто потрапляє до рук риболовів.

—  До нас завітали порибалити гості з різних міст України – як із Тернопільщини, так і сусідніх. Аби учасникам було не так холодно під час рибалки, ми частували їх запашною стравою, яку приготували на вогні. Кожну рибину, яку піймали на озері, міряли та одразу ж випускали у водойму. Таким чином рибалка у нас пройшла весело, азартно та без шкоди для природи.

Під кінець дня учасників нагородили призами, багато з яких надійшло від генерального спонсора заходу – корпорації «Опілля». Це були напої – пиво та квас, а також сувеніри –фірмові набори. Організатори змагань окремо вдячні керівництву «Опілля» за фірмові парасолі. Завдяки цьому ми могли затишно розташуватися під накриттям та відпочити після кількагодинної рибалки,  — повідомив Анатолій Мовчан.

Чоловік зазначив, що задоволення від рибалки, яка минула в цікавій компанії, отримали як досвідчені риболови, так і новачки.