Субота , 27.04.2024

Зарплата плюс “чайові”: на Тернопільщині потрібні працівники сфери громадського харчування

На сучасному етапі розвитку суспільства сфера громадського харчування у світі є однією з найприбутковіших в економічній діяльності і одним із найбільш динамічних ринків в Україні.

Ринок громадського харчування Тернопільщини насичений різноманітними закладами на будь-який смак: ресторани, бари, кав’ярні, кафе, їдальні, закусочні тощо, у роботі яких велика увага звертається на бездоганний сервіс та культуру обслуговування, відтак цінуються висококваліфіковані кадри.

За інформацією відділу організації рекрутингу та партнерства у сфері зайнятості Тернопільського обласного центру зайнятості наразі роботодавці області мають 24 вакансії у сфері громадського харчування, зокрема, це – бариста, бармен, офіціант, кухар, кухонний робітник. Такі фахівці потрібні у Тернополі та Тернопільському, Заліщицькому, Бучацькому, Борщівському, Кременецькому, Лановецькому, Підволочиському районах.

Загалом, у кожному зі згаданих працівників роботодавці хочуть бачити не лише професіонала своєї справи, а й ввічливу, акуратну, уважну людину, яка добросовісно відноситься до роботи та вміє спілкуватися з клієнтами.

Залежно від обов’язків та кваліфікації своїм працівникам роботодавці готові платити від 4700 до 7 000 гривень, а також відсоток від денної каси (преміальні) та плюс «чайові». Пропонується змінний графік роботи, розвезення персоналу в нічний час додому, стажування на робочому місці тощо.

За більш детальною інформацією зверніться до районних філій Тернопільського обласного центру зайнятості та Тернопільського міськрайонного центру зайнятості.

Читайте також:
Робота на Тернопільщині: на ринку праці є понад 20 вакансій бухгалтерів