П’ятниця , 26.04.2024

Кубок Італії. “Аталанта” – “Наполі”: анонс матчу і коефіцієнти букмекерів

В Італії, в матчі півфіналу кубка країни, у середу, 10 лютого, відбудеться другий півфінальний поєдинок між «Аталантою» із Бергамо і «Наполі» з Неаполя.

Перша гра в Неаполі відбулася тиждень тому і завершилася безгольовою нічиєю, причому гості володіли ініціативою, але втілити її в голи не зуміли.

Команди підходять до протистояння приблизно на однаковому рівні готовності, посідаючи 6 і 7 сходинки турнірної таблиці в чемпіонаті Італії та маючи однаково очків у турнірній таблиці.

«Аталанта»

Бергамці після першого кубкового матчу в минулому турі чемпіонату Італії зіграли в результативну нічию 3:3 з «Торіно». Причому вигравали 3:0 в середині першого тайму, але дали супернику зрівняти рахунок. Руслан Маліновський грав у основі, але на 78-ій хвилині його замінив Сем Ламмерс, а ще за 5 хвилин «Торіно» і зрівняло рахунок.

«Наполі»

Неапольський клуб на вихідних взагалі програв, і це вже друга поразка в трьох останніх турах. Цього разу неаполітанці поступилися на виїзді «Дженоа» — 1:2, причому єдиний гол забили аж на 79-ій хвилині, вже за рахунку 0:2.

Початок гри

Матч у Неаполі розпочнеться 10 лютого о 21.45 за київським часом.

Прогноз

Букмекери надають перевагу господарям другого матчу. «Фавбет» на прохід «Аталанти» до фіналу поставив коефіцієнт — 1,78. Прохід «Наполі» оцінюють в 2,14.

«Парі Матч» оцінив прохід «Аталанти» коефіцієнтом 1,74, гостей — 2,17.

Bwin на загальну перемогу «Аталанти» поставив коефіцієнт 1,75, «Наполі» — 1,95.

Щодо рахунку гри, то найбільш імовірним на думку букмекерів є 1:1. «Фавбет» оцінив його коефіцієнтом 7,6, «Парі Матч» — 8,1, а Bwin — 8,0.

Читайте також:
Ліверпуль – Манчестер Сіті – 1:4. Відео голів та огляд матчу