Субота , 27.04.2024

Що потрібно знати про ставки на cпорт: види, вибір букмекера, поради для новачків

На сайті кожного надійного букмекера сторінка ставок на спорт кожного дня оновлюється і поповнюється новими подіями, за якими можна робити свої прогнози.

Багато надійних джерел, які детально висвітлюють інформацію щодо беттінга, щодня оновлюють добірки за кращими світовими букмекерам, з якими вони рекомендують вести співпрацю.

Популярні критерії вибору букмекерської контори

Досвідчені беттори, перш ніж реєструватися на сайті будь-якого букмекера, проводять оцінку якості компанії, з огляду на конкретні критерії:

  • можливість отримання бонусів;
  • різноманітність варіантів ставок;
  • зручні банківські можливості;
  • високі коефіцієнти;
  • оперативний час виведення;
  • зрозумілий мобільний інтерфейс;
  • якісне обслуговування клієнтів!

Практично всі, з перерахованих вище даних можна вивчити на офіційному сайті компанії, головне, підходити до процесу перевірки серйозно.

Гравці, які роблять прогнози на спорт, також цінують можливість вибору з декількох видів ставок для кожної гри. Деякі сайти пропонують тільки класичні варіанти грошової лінії, розкиду очок і загальних сум, але в даний час багато провідних сайтів, таких як Parimatch, пропонують альтернативні лінії. Коли справа доходить до великих матчів, гемблери можуть ставити на такі події, як загальна кількість голів, перехоплень, блоків, забитих м’ячів, набраних конкретним гравцем очок, втрат, передач і так далі.

Як прогнозувати на гроші в реальному часі

Ставки під час гри стають все більш важливою частиною світу беттінга, і кращі сайти ставок на спорт пропонуватимуть подібний метод прогнозів на всі великі і навіть середнього масштабу ігри. Гравцеві вкрай важливо знайти ряд ліній ставок на вибір, поки розгортається подія.

Ставки в реальному часі, особливості яких детально описані, надають дійсно захоплюючий спосіб насолодитися грою. В даному випадку потрібно враховувати, що коефіцієнти будуть змінюватися на протязі всієї гри.

Багато гравців, які ставлять на спорт в інтернеті, вважають за краще прогнозувати на гроші в реальному часі, а не перед матчем, так як це дає їм можливість зануритися в гру і грати з позиції сили. Якщо одна спортивна команда робить повільний старт, з’являється шанс швидко відреагувати і насолодитися виграшем, поки укладачі коефіцієнтів все ще грають на випередження. Деякі з кращих сайтів за ставками навіть транслюють події в прямому ефірі.

One comment

  1. кстати намного проще получается делать ставки на спорт если юзать калькулятор коэффициентов из сайта футбум