Субота , 27.04.2024

Маккабі — Шахтар: анонс матчу 1/16 фіналу Ліги Європи і коефіцієнти букмекерів

У четвер, 18 лютого, у Тель-Авіві відбудеться матч 1/16 фіналу Ліги Європи між місцевим Маккабі і донецьким Шахтарем.

Чемпіонат Ізраїлю, на відміну від українського, не зупинявся, і протягом зимових місяців Маккабі мав постійну ігрову практику. А ось Шахтар вийшов з зимової перерви тільки в неділю.

Маккабі

Ізраїльський клуб пробився до Ліги Європи з групового етапу турніру. Можна сказати, що Маккабі пощастило з групою, адже вони випередили турецький Сівасспорт і азербайджанський Карабах, а поступилися Вільярреалу.

Макабі – лідер чемпіонату Ізраїлю, але вийшло на перше місце лише в останніх турах. Команда здобула перемоги в шести останніх матчах і тепер випереджає одноклубників із Хайфи на одне очко.

Шахтар

Донеччани пробилися до 1/16 Ліги Європи з групового етапу Ліги Чемпіонів, де у вирішальному матчі в Мілані зіграли внічию з лідером чемпіонату Італії Інтером, і не пропустили його до весняної стадії. Двох інших учасників групи — Реал і гладбахську Боруссію — Шахтар, на жаль, пропустив уперед.

У чемпіонаті України Шахтар відновив свої виступи лише в неділю, 14 лютого, і відразу втратив дорогоцінні очки в матчі з Колосом. Донеччани зіграли в нульову нічию, і це вже шостий нічийний підсумок у цьому чемпіонаті. Тепер гірники відстають від Динамо на 3 очки, які буде дуже не просто ліквідувати.

Початок гри і трансляція

Матч у Тель-Авіві розпочнеться 18 лютого о 22.00 за київським часом. В Україні пряму трансляцію поєдинку можна подивитися на телеканалі «Футбол2».

Прогноз

Букмекери надають однозначну перевагу гостям. «Фавбет» на виїзну перемогу Шахтаря поставив коефіцієнт — 1,83. Виграш Маккабі оцінюють в 4,65. Нічию — 3,7.

«Парі Матч» оцінив перемогу донеччан коефіцієнтом 1,81, перемогу господарів — 4,4, нічию — 3,65.

Bwin на перемогу Шахтаря поставив коефіцієнт 1,8, Маккабі — 4,5, нічийний підсумок оцінили в 3,4.

Щодо рахунку гри, то найбільш імовірними на думку букмекерів є 1:1, 0:0 або 0:1. Їх коефіцієнти у букмекерів близькі до 7,0.

Читайте також:
Динамо – Брюгге: анонс матчу 1/16 фіналу Ліги Європи і коефіцієнти букмекерів